in

Porodila se Jelisaveta Orašanin: Evo kako se zove dete


Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić postali su roditelji. Jelisaveta se porodila u Los Anđelesu.

Ona je na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Petra. Glumica i košarkaš nisu se oglašavali na društvenim mrežama, ali je Jelisavetina sestra na Instagramu objavila fotografiju sa balonima koji su ispisali ime bebe.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Milica Orašanin (@micipicasso) on

Jelisaveta i Teodosić žive u Los Anđelesu od 2017. godine. Iako je srpski košarkaš dobio ispisnicu iz LA Klipersa, nije razmišljao o drugim klubovima upravo zbog Jelisavetine trudnoće. Prvo je hteo da porođaj prođe kako treba, pa tek onda da razmišllja o novom klubu. Teodosić je nedavno izjavio da bi mogao da se vrati u Evropu i napusti NBA ligu.

Nekako više uživam i lepše mi je da igram u Evropi, tako da ću se sigurno vratiti,” izjavio je on nedavno. Jelisaveta je trenutno na porodiljskom bolovanju, ali dobro upućeni – a i ona sama – kažu da nije razmišljala o holivudskoj karijeri, iako joj je blizu trenutnog doma.

“U ovom trenutku ništa me u životu ne žulja i ne dozvoljavam da me žulja. Verovatno će u budućnosti, tuđom voljom ili mojom nepažnjom, upasti neki kamenčić u cipelu, ali to je život. Kad se to dogodi, misliću o tome zašto je upao i kako da ga se rešim,” izjavila je glumica nedavno, dok je izvor blizak paru odavno otkrio da košarkaš želi devojčicu.

Srećnom paru šaljemo najlepše čestitke.