in

Posle samo nekoliko meseci veze, voditeljka se udaje za 21 godinu mlađeg dečka


Snežana uskoro ponovo staje na ludi kamen sa dečkom Dušanom Momčilovićem (foto: Instagram)
Snežana uskoro ponovo staje na ludi kamen sa dečkom Dušanom Momčilovićem (foto: Instagram)

Iako su u vezi tek nekoliko meseci, Snežana Dakić i njen 21 godinu mlađi izabranik Dušan Momčilović planiraju da se venčaju na leto.

Međutim, voditeljka najpre mora da okonča razvod da svojim sadašnjim suprugom Vladimirom Mikićem, na ročištu zakazanom za april. Kako prenosi Alo, Dakićeva i njen verenik veselje će organizovati u junu, u jednom prestoničkom restoranu. „Snežana ne želi da pravi veliko svadbeno veselje, već je više za varijantu intimne ceremonije sa najbližim prijateljima u opuštenoj atmosferi. On razume i zahtev svoje lepše polovine, koja sada želi da matičar dođe u restoran gde će izgovoriti sudbonosno „da“ među kumovima i članovima porodice, jer je njeno prvo stupanje u brak bilo glamurozno. Budući mladenci se nadaju da neće biti komplikacija na ročištu sa Mikićem, te da će buduća mlada biti slobodna da stupi u novi brak“, rekao je izvor blizak 46-godišnjoj voditeljki, a prenosi Alo.

Dušanova prosidba je iznenadila voditeljku (foto: Facebook)
Dušanova prosidba je iznenadila voditeljku (foto: Facebook)

Izvor dodaje i da je „prosidba potpuno iznenadila Snežanu jer nije očekivala da je on spreman na tako krupan korak. Početkom aprila bi konačno trebalo sve da se okonča njen brak sa bivšim mužem, podela imovine i starateljstvo nad ćerkom Laurom, nakon čega će Snežana znati na čemu je i da li može da planira venčanje sa Dušanom. Njih dvoje su za kratko vreme shvatili da se odlično slažu, a njihove porodice su sa radošću prihvatile vest o venčanju“.

Autorka emisije Život u trendu je i sama pre izvesnog vremena priznala da je njena ćerka odlično prihvatila Dušana: „Ona nema taj problem prihvatanja, Laura je podržala moj ljubavni život i tu nema nikakvih dilema. Njoj nijedna stvar ne fali u životu, a Dušan i ona se jako dobro slažu“.