in

Poslušajte prvi singl Relje Popovića sa albuma Made in Balkan

Relja Popović danas je predstavio prvi singl sa novog albuma Made in Balkan, pesmu Princeza na belom, koja će sudeći po dosadašnjem iskustvu sigurno postati veliki hit. „Princeza na belom“ je prva od pet pesama sa novog albuma na kojem će se naći i dugoočekivani duet sa Nikolijom.

Ceo album Made in Balkan je na društvenim mrežama izazvao veliku pažnju, te svi fanovi sa nestrpljenjem očekuju njegov izlazak. Inspiraciju za nove pesme Relja pronalazi u svojim emocijama i u fenomenima vremena u kojem živi, u čemu se sigurno krije tajna njegovog uspeha.

„Ja sam svedok današnjeg vremena i obično pevam o tome. Ako neka moja pesma nema ništa sa lično mojim emocijama, onda otpevam nešto što se tiče onoga što se trenutno dešava svuda oko nas“, istakao je popularni pevač.

Veliki hit Mi Amore je izašao pre pola godine, a od tada Relja nije objavljivao ništa novo. Zanimljivo je da je do sada publici predstavljao samo singlove, koji su za veoma kratko vreme postali pravi hitovi, ali do sada nikada nije objavio album.

Tim povodom dodao je da је nakon pesme Mi Amore shvatio da je pravo vreme za album.

„Ja sam album počeo da radim još prošle godine u januaru, ali sam na kratko odustao da bih kasnije prelomio i shvatio da je već vreme da želim da znam kako treba da izgleda i zvuči moj album“, rekao je Relja.

Relja će biti jedan od izvođača na IDJTV bini na festivalu Ulaz gde će posle dužeg vremena nastupati pred beogradskom publikom. Na nastupu 12. jula publika će imati priliku da premijerno čuje ceo novi album, a Relja ne krije svoja osećanja pred nastup u njegovom rodnom Beogradu.