Postaje ‘živa Barbika sa oblinama’ da ispuni san pokojnog dečka (VIDEO)

(foto: MAX CALIFA / CATERS NEWS)

Pravi hit u svetu su postale tzv. ‘žive lutke’, odnosno devojke koje koriste estetsku hirurgiju kako bi transformisale svoje telo u neprirodne proporcije i dale svom licu ukočeni izraz Barbike. U Brazilu se čak pokreće rijaliti šou, u formatu Velikog Brata, u kom će kamere 24 sata dnevno pratiti živote nekolicine ovakvih devojaka, a sve sa ciljem da se pokaže da su one mnogo više od operacija koje su imale.

Producenti ovog šou programa najviše nada polažu u 24-godišnju Jennifer Pamplonu, koja je javnosti od ranije poznata kao model modne kuće Versace. 

Ona se još kao 17-godišnjakinja podvrgla estetskoj hirurgiji u želji da uveća grudi, nakon što su je vršnjaci ismevali zbog toga što nije imala obline. Kada je upoznala ‘ljudskog Kena’ Celso Santebanesa stvari su otišle predaleko jer su dobili ideju da oboje izgledaju kao Barbika i Ken.

Međutim, njihovu idilu je prekinula Santebanesova iznenadna smrt u 20. godini, koja je nastupila kao posledica leukemije. Tada je Pamplona donela važnu životnu odluku: “Želim da sprovedem njegov i moj san u delo i postanem živa Barbika, ali sa oblinama. Shvatila sam da se jedino osećam bolje nakon plastičnih operacija i da je to jedini način na koji se izvlačim iz depresije. Dobar deo javnosti i porodica me ne podržavaju, ali važno je da se ja osećam savršeno kada se pogledam u ogledalu.”

(foto: Instagram/jenniferpamplona)

Jennifer je pretprošle godine napravila najveći presedan kada je u roku od 24 časa uradila čak 9 estetskih zahvata, pa je tako ponovo uvećala grudi, zadnjicu, uradila liposukciju, izvadila 4 rebra!

Iako je dosad potrošila vrtoglavih 100.000 dolara u brazilskim klinikama, ona ne planira da se zaustavi na tome, pa tako dodaje da želi da njen nos izgleda više plastično, kao i da nadmaši najpoznatiju rijaliti zvezdu na svetu. “Želim da imam veću pozadinu od Kim Kardashian. Lekari me odvraćaju od toga i govore da je to nemoguće zbog moje sitne građe, ali ja ću to ipak učiniti”, završava svoju priču Pamplona.

Povezane vesti

Back to Top