in

„Očajna“ domaćica potrošila 500.000 dolara da bi izgledala kao Barbie lutka


Nannette Hammond živi u Sinsinatiju sa mužem i petoro dece. Na prvi pogled ništa neobično, osim što je Nannette opsednuta time da postane Barbie lutka. 

Naime, ona je potoršila više od 500.000 dolara na plastične operacije kako bi ostvarila svoj cilj. Ona je za News Dog Media izjavila: „Znam da drugi roditelji pričaju o meni. I reći ću vam nešto, to me ne zanima. Misle da mogu da kažu bilo šta o mom izgledu. Meni to ne smeta, a naučila sam i decu kako da ignorišu negativne komentare.“

U detinjstvu, Nannette je posedovala više od 50 Barbie lutaka. Kao mala bila je stidljiva i nije joj se dopadalo kako izgleda, pa je htela da postane kao jedna od njenih mnogobrojnih igračaka.

San joj se i ostvario. Posle mnogobrojnih operacija koje su podrazumevale i povećavanje i podizanje grudi, korekciju usana i ekstenziju trepavica, Nannette nosi šminku svaki dan, takođe i ekstenzije u kosi, ali ide i u solarijum. Ona tvrdi da je sada napokon sretna i da želi dostojanstveno da ostari.

Takođe je otkrila da ne smatra da je se njena deca stide, već da se ponose njenom transformacijom.  Nannettin muž Dave nema ništa protiv troškova i rizika koje iziskuju operacije.

Za svoju ženu kaže: „Ona brine o porodici i uvek stavlja potrebe drugih ispred svojih. Tako da zajedničke momente pokušavamo da iskoristimo do maksimuma.“