Prijatelji se poznaju u muci: Ceca platila Isidorino lečenje u Londonu!

Prijatelji, i u dobru i u zlu (foto: Facebook)
Prijatelji, i u dobru i u zlu (foto: Facebook) Pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović je, shvativši da njena dugogodišnja prijateljica spisateljica, Isidora Bjelica nema dovoljno novca da nastavi lečenje tumora sa kojim se bori treći put, odlučila da joj pruži značajnu finansijsku pomoć.
Kako saznaje Alo, Ceca je Isidori ponudila novac za lečenje u jednoj od najboljih klinika u Londonu. Svoju zamisao pevačica je odmah sprovela u delo, i Bjelica je već uveliko pod nadzorom najboljeg tima stručnjaka u Engleskoj. Nakon što je nekoliko meseci provela u Švajcarskoj gde, navodno, zbog nedostatka finansijskih sredstava nije mogla da primi kompletnu terapiju, Bjelica se vratila u Srbiju. „Isidora je moj dugogodišnji prijatelj. Kada mi je bilo najteže, ona je bila uz mene. Sada, kada je njoj teško, naravno da ću i ja biti uz nju. Podržaću je i u dobru i u zlu“, bilo je sve što je na tu temu rekla Ceca. „Prijatelj je osoba koja je uz tebe i kad ti je najteže. Pravi prijatelji se poznaju u muci!“, poručila je Isidora.

7 Responses

  1. To je jedina nasa neponovljiva mati Ceca. Dok neke bacaju pare na Dolce&Gabbana i Versaći haljine da bi u njima izigravale pajace druge ulazu svoj novac u manastire i u skupo lecenje svojih prijatelja. Diva je diva .

  2. to je humanost. kad drugi pisu o tvojim dobrim delima, a ne kada galamis na sav glas kako si human a ovamo nista ne radis po tom pitanju! tako su neki obecavali kamione, avione za ove sirijske izbeglice i na kraju nista. to mali ljudi inace tako rade, mlate li mlate a dela nigde!

  3. hahaha
    Ona bi mogla, koliko je pokrala, da plati lecenje pola bolesne dece Srbije…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI