Search
Close this search box.

Prljav veš iz teretane: Kako poznati treniraju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bavljenje javnim poslom zahteva vrhunsku kondiciju, snagu ali i sexy telo. Neke poznate face treniraju samostalno, većina unajmljuje privatnog trenera, neki imaju privatne teretane u svojim vilama, a neki vole da se druže sa vežbačima u teretanama za smrtnike. Ko voli da trenira kao od majke rođen, ko je vredan, ko zabušava i ko radije trenira u štiklama nego u patikama, saznajte ovde.

Mariah Carey – Trening na štiklama

(foto: kdramasters)

Najveća diva muzičke industrije, pevačica Mariah Carey, živi život na visokoj nozi, a tako i trenira!

„Mariah ne skida cipele na štiklu čak ni u teretani. Ona ima stepere u svakoj svojoj vili i tvrdi da su oni, u kombinaciji sa cipelama na štiklu, tajna zategnutosti njene guze“, izjavio je izvor blizak pevačici.

Shia LeBouf – Glasno, glasnije!

(foto: realitywives)
(foto: realitywives)

Američki glumac Shia LeBouf održava svoje telo u formi redovnim treninzima, a kada on trenira – ceo svet mora da zna za to!

„Shia ispušta neverovatne zvuke dok trenira! On toliko glasno stenje i viče da se ostali vežbači često žale na njega. Kažu da zvuči kao da doživljava orgazam“, izjavio je Shiin prijatelj u jednom intervjuu.

Reese Witherspoon – Mrzim teretanu!

(foto: moviecricket)
(foto: moviecricket)

„Ja treniram samo zbog posla kojim se bavim“, izjavila je glumica Reese Witherspoon jednom prilikom, „Bila bih najsrećnija žena na svetu kada više ne bih morala ni da zakoračim u teretanu.“

Jennifer Aniston – Sexy joga

(foto: eonline)
(foto: eonline)

Superzgodna glumica Jennifer Aniston, poznati je fan yoge kojom već godinama svoje telo održava u savršenoj formi. Ono što možda niste znali je da Jen praktikuje yogu bez ijedne krpice na sebi!

„Najviše volim da radim yogu ujutru, čim ustanem iz kreveta i pre nego što se obučem. Mislim da bi mi odeća smetala da pravilno izvodim yoga poze“, kaže Jen.

Taylor Swift – Lenjivica

(foto: kjug)
(foto: kjug)

Pevačica Taylor Swift spremna je za crveni tepih i fotografisanje čak i posle treninga. Kako joj to polazi za rukom? Tako što ona u teretani radi sve – osim treninga. Po tvrdnji zaposlenih u teretani u kojoj Taylor (ne) trenira, pevačica dođe, popije po neki proteinski šejk, proćaska sa vežbačima, malo se šepuri po teretani i ode!

Lea Michele – Trening i fantazije

(foto: hope1032)
(foto: hope1032)

Glumica Lea Michele voli da svoju liniju održava plesom… uz šipku!

„Lea obožava časove pole dance-a toliko da mi se jednom prilikom poverila kako ponekad fantazira o bavljenju striptizom“, izjavio je izvor blizak glumici.

Christina Ricci – Opsednuta svojom guzom

(foto: wallerz)
(foto: wallerz)

Izvor blizak Christini Ricci tvrdi da je glumica postala opsednuta treningom i svojom zadnjicom.

„Christina je probala sve moguće programe treninga. Najviše voli takozvani Brazilian Butt Lift jer kaže da je zahvaljujući njemu napokon zadovoljna svojom guzom“, tvrdi Christinina prijateljica.

Kris Jenner – Flertovanje u teretani

(foto: nypost)
(foto: nypost)

Kriss Jenner neprestano merka momke dok trenira, a u teretani je i obnovila romansu sa bivšim ljubavnikom Toddom Watermanom“, izjavio je izvor blizak čuvenoj mamadžerki Kardashian klana.

Hugh Jackman – Trening uz pesmu Eye of the tiger

(foto: smh)
(foto: smh)

Glumac Hugh Jackman uvek trenira u čoporu, tačnije sa svojih 14 drugara.

„Hugh pre treninga popije dva duple espressa, a zatim sa društvom radi takozvane kružne treninge, dok iz zvučnika trešti pesma Eye of the tiger“, izjavio je Jackmanov prijatelj jednom prilikom.

Ariana Grande – Preskače tuširanje posle treninga

(foto: idolator)
(foto: idolator)

Pop zvezda Ariana Grande je jako vredna na treninzima, ali njene kolege iz teretane tvrde da posle treninga mlada pevačica izgleda kao znojavo čudovište. Ona se ne tušira posle treninga jer je toliko stidljiva da ju je sramota da se skine u svlačionici. Nadamo se da koristi dobar dezodorans ;)

Angelina Jolie – Savršenstvo bez mane

(foto: mirror)
(foto: mirror)

Holivudska lepotica, glumica Angelina Jolie, može se satima znojiti na treningu i izgledati kao milion dolara.

„Ona je savršen klijent. Ne samo da je vredna i posvećena treningu, ona je i vrlo zabavna i duhovita“, pohvalio ju je njen trener u jednom intervjuu.

Khloe Kardashian – Ženski Rocky Balboa

(foto: 365rundown)
(foto: 365rundown)

„Khloe je jako uporna i vredna, trenira svako jutro, nekada i po dva sata“, tvrdi trener Khloe Kardashian, „Toliko se izveštila na bokserskim treninzima da mislim da bi mogla svakom muškarcu da izađe na crtu! „

Treba ti pomoć sa vežbanjem? Poseti sajt Savršena i vežbaj gde god, kad god!

POSLEDNJE VESTI