in

Pročitajte horoskop za 15. maj 2020. godine


U nastavku pročitajte horoskop za 15. maj 2020. godine.

Ovan – horoskop za 15.maj

Pokažite nadređenima da ste prava osoba za njih i da uvek mogu da se oslone na vas. Ne igrajte previše na svoj šarm već isključivo na svoje znanje.

Uspeh u osvajanju suprotnog pola je nešto na šta niste navikli, ali vaše samopouzdanje je sada na mnogo  višem nivou.

Bik – horoskop za 15.maj

Sposobnosti ste da pokažete dobre rezultate ali samo onda kada vi to želite. Ne umete da radite pod pritiskom i to je vaša najveća mana.

Dobro vam je zdravlje, ali ste psihički dosta iscrpljeni, pokušajte da poradite na tome.

Blizanci – horoskop za 15.maj

Raspoloženi ste za nove zadatke i to se vidi. Ipak, ne možete da prihvatite baš svaku radnu obavezu, biće vam previše naporno i kajaćete se zbog toga.

Čeka vas susret sa jednom dragom osobom, ali kao da niste previše raspoloženi za međusobni razgovor. Kao da jednostavno nije vaš dan.

Rak – horoskop za 15.maj

Ponekad osećate knedlu u grlu kada vas neko pita da li smatrate da ste zaslužili ovo radno mesto. Smatrate da je bilo i kvalitetnijih kandidata.

Aktivirajte svoju intuiciju, ona će vam dati najbolji odgovor ko vam želi dobro a ko se samo pretvara da vam je dobar prijatelj.

Lav – horoskop za 15.maj

Morate da čuvate svoje interese ali da u isto vreme radite na poboljšanju poslovne sposobnosti cele vaše organizacije.

Emocije koje su iskrene su jasne i ne moraju se iskazati, iz vašeg pogleda se vidi koliko vam prija da ste u društvu određene osobe.

Devica – horoskop za 15.maj

Posvetite malo više pažnje vašem partneru, umete da zaboravite na sve kada ste posvećeni vašem poslovnim obavezama a to nije dobro na duži rok.

Srećni ste što imate veliki broj prijatelja koji vam se uvek nađu pri ruci, naročito kada niste dobro raspoloženi. Kada vam sve lađe potonu, vaši prijatelji znaju pravi način da vas oraspolože.

Nastavak na sledećoj strani