in

Pročitajte horoskop za 15. maj 2020. godine


Vaga – horoskop za 15.maj

Ne volite rizik, ali ponekad je potrebno preduzeti neke radikalnije korake ako želite da budete iznad konkurencije. To se ponekad isplati, a ponekad ne.

Jedan važan problem koji vam već duže vreme stoji nad glavom će uskoro biti rešen, i nakon toga ćete moći da mirne glave nastavite sa svojim ljubavnim avanturama.

Škorpija – horoskop za 15.maj

Nervoza vam je sastavni deo radnog dana i to gotovo svakodnevno. Upitajte se da li je takav način života opravdan, ili ćete preduzeti neke mere kako bi uveli određene promene u vašu svakodnevnicu.

Slobodni ste da radite šta god želite, ali nemate prava da vašim prijateljima naređujete da rade isto što i vi. Svako ima pravo na slobodan izbor.

Strelac – horoskop za 15.maj

Nemojte da zaboravite one ljude koji su vam pomogli da izgradite svoju karijeru. Ponudite im svoju pomoć zato što je nekima od njih podrška preko potrebna.

Ponekad morate sami da uradite neke stvari ako želite da budete sigurni da će biti urađene na pravi način. Ne verujete više nikome posle svega što ste prošli.

Jarac – horoskop za 15.maj

U vašoj kancelariji su na snazi određene mere predostrožnosti ali vi to uzimate zdravo za gotovo. Možda je bolje da malo ozbiljnije  pristupite celokupnoj situaciji.

Prijaće vam vreme provedeno u prirodi, bez obzira da li ćete tamo otići sami, ili sa nekim u društvu.

Vodolija – horoskop za 15.maj

Karijera vam je na vrhuncu, ali vi mislite da ovo nije ono što ste želeli. Možda baš zbog toga nastavljate dalje i imate još dosta toga da pokažete.

Emotivno ste nesigurni i to se vidi. Ne umete da lažete da ste zadovoljni, ne možete da krijete svoja negativna osećanja.

Ribe – horoskop za 15.maj

Morate biti brzi i nepredvidivi ako želite da imate bolji posao i da imate veću platu. Konkurencija je velika i ako ne obratite dovoljno pažnje, neće sve ispasti onako kako ste želeli.

Snalažljiviji ste sa suprotnim polom danas nego ranije, ali još uvek tu nešto ne štima i rezultati zbog toga izostaju.