Prati nas

Video

Procureo snimak Tristana Thompsona dok vara Khloe sa dve devojke

On se ne zaustavlja!

Tristan Thompson snimljen je kako sa dve žene ulazi u spavaću sobu na žurki organizovanoj povodom Dana zaljubljenih. Kako je javio Daily mail, 27-godišnji košarkaš zabavljao se sa dve dame na zabavi organizovanoj za samce.

Kako tvrde posetioci žurke, Thompson nije mogao da skine ruke sa jedna latino žene i jedne poreklom sa Bliskog istoka. Obe su bile u ranim dvadesetim godinama, a trojac je nestao na 35 minuta za žurke.

Iako se još uvek nije oglasila, Khloe Karadshian objavila je na Instagramu fotografiju ruža, koju je Thompson poslao kćerki True kao poklon za Dan zaljubljenih.

“Ova zabava bila je prvenstveno za samce, uglavnom dame i mogao si da uđeš samo ako si na spisku. Kada smo drugarice i ja videle Tristana, ostale smo u šoku jer nije sa Khloe i True na taj dan,” kaže jedna od devojaka koja je bila na zabavi.

“Pio je, flertovao i razmenjivao brojeve za raznoraznim devojkama koje su mu prilazile – izgledalo je kao da nije sa Khloe,” dodaje ona.

Otkriće o tome da je Thompson prevario Khloe objavljeno je nekoliko sati nakon što je javnost saznala da je devojku prevario i sa Jordyn Woods, najboljom drugaricom Kylie Jenner.

2 komentara

2 Comments

 1. noname

  20. 02. 2019. at 22:03

  a ne kontam sad, jel prevario sa Jordyn ili sa ovima? Ili je sa svim zivima prevario

 2. Daisy Duvall

  21. 02. 2019. at 10:06

  valjda sa kojom je stigao. ma da, new season is coming up :D
  sve za gledanost, zar ne?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top