in

Khloe Kardashian ostavila Tristana Thompsona zbog prevare sa najboljom drugaricom Kylie Jenner

Ljubavna priča između Khloe Kardashian Tristana Thompsona zvanično je okončana 10 meseci nakon što je par dobio kćerku – a uzrok je najbolja prijateljica Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Televizija E! javlja da će par nastaviti da se zajendo stara o kćerki True: Khloe će živeti u Los Anđelesu, dok će Tristan putovati širom zemlje zbog košarkaške karijere.

Sajt Hollywood Unlocked javio je da je par raskinuo nakon što je Khloe saznala da ju je Tristan prevario sa Jordyn. Na Dan zaljubljenih, Tristan je sa 21-godišnjom devojkom napravio zabavu u domu u Los Anđelesu, gde su gosti primetili da su više nego intimni.

Košarkaš je na twitteru tvrdio da je sve izmišljena vest, iako je tvit ubrzo obrisao. Sa druge strane, Khloe je ostavila niz besnih emotikona ispod ove vesti na Instagramu, dok ju je prijateljica Malika podržala, napisavši u komentarima „Činjenice.“

Izvor blizak porodici kaže da su svi šokirani ovim saznanjem. „Khloe je juče saznala da je Tristan vara sa Jordyn. On je to u početku pokušao da demantuje, ali čula je od više ljudi i ne želi da mu veruje ni sekundu. Više je besna, nego što je ljuta,“ kaže izvor blizak porodici.

Iako činjenica je Tristan prevario Khloe nikome nije iznenađenje, svi su zapanjeni jer je to uradio sa Jennerovom bliskom prijateljicom. Mlada devojka bila je bliska sa celom porodicom čitavog života, ali oni su sada ljuti na nju. „Cela porodica je rešila da je otpiše,“ kaže izvor i dodaje da je ona danima demantovala da se išta dogodilo.

Najteže je svakako Kylie, koja je sa Jordyn bila toliko bliska, da ju je nazivala „tetkom Jordyn“ i dopuštala joj da živi u njenoj gostinskoj kući. U neverici je i Khloe. „Neverovatno joj je da bi je neko tako blizak izdao,“ dodaje izvor.

Glasine o tome da par više nije zajedno pojavile su se pre nekoliko nedelja. Tristan je prvi put prevario Khloe neposredno pre nego što je ona rodila njegovu kćerku, ali je ona rešila da mu oprosti i da zajedno radi sa njim na vezi. Čini se da je to sada – nemoguće.