Promocija novog albuma Tropico Benda

Momci iz Tropico benda zahvalili su se prijateljima na ljubavi i podršci, ali i na velikom odzivu!
Momci iz Tropico benda zahvalili su se prijateljima na ljubavi i podršci, ali i na velikom odzivu!

Posle više od godinu dana, tokom kojih su energiju, strast, ljubav i talenat uložili u nove pesme, novi album Tropico benda je spreman da ugleda svetlost dana!

Jedan od najtraženijih domaćih bendova Tropico bend promovisao je novi album pod nazivom Tropico bend 4 u utorak u Lava baru. Pred prijateljima i predstavnicima medija, momci iz benda su sa bine pozdravili svoje goste i zahvalili se prisutnima na podršci:

“Stvarno smo počastvovani što ste došli i drago nam je što vas ima u tolikom broju. Zahvalio bih se svim saradnicima koji su utisnuli ljubav, posvećenost i rad u naš album. Hvala dragim kolegama koji su došli da nas podrže. To nam pokazuje da i dalje ima kolegijalnosti u ovom poslu. Hvala našim porodicama na ljubavi i podršci, a sada uživajte u našem albumu i nadamo se da ćete se dobro provesti” pozdravili su nas vidno raspoloženi momci iz benda, koji će pored aktuelne promocije biti specijalni gosti na koncertu Ace Lukasa u subotu.

Na ovom događaju su se pojavile njihove brojne kolege i prijatelji: Dženan Lončarević, Lexington band, Dragana Mićalović, Marko Bulat, Adil, Lejla Hot, Željko Vasić, Ana Bebić, Davor Jovanović, Aco Pejović, Romana Panić, Marko Đurovski i drugi.

Ana Bebić
Aco Pejović
Dragana Mićalović
Marina Tadić
Romana
I Adil došao na promociju kolega iz Tropiko benda
U.H.N. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top