Search
Close this search box.

Propast od serije: Otkazan nastavak Slatkih malih lažljivica!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ovo je zvanično kraj Pretty Little Liars ere, jer je ovog vikenda potvrđeno da nastavak Pretty Little Liars: The Perfectionists neće imati drugu sezonu.

Naime, kanal Freeform je otkazao ovu seriju nakon snimljenih 10 epizoda. Izvori otkrivaju da je ova odluka donešena jednostavno jer spinoff nije bio popularan kao što je bila originalna serija.

Kao i prethodna serija, The Perfectionists je zasnovana po knjizi Sare Sehpard, a televizijsku adaptaciju je realizovala I. Marlene King. Radnja prati dva već poznata lika, Alison DiLaurentis i Monu Vanderwall u novom gradu gde su se našli zarobljeni u još jednoj musteriji ubistva.

Fanove ove serije je razumljivo rastužila ova vest, posebno jer se prva sezona završila sa nekoliko nerešenih misterija. Na primer, ko je ubio Nolana? Ko je ‘Profesor’? Hoće li se Emily i Ali pomiriti? Šta će se desiti sa dylanom, Caitlin i Avom?

Nakon što je ova vest postala javna, glumca Sasha Pieterse, koja igra Ali, oprostila se od lika koji je igrala celu deceniju. Ona je na Instagramu napisala:

Ali, ti i ja smo sigurno prošli kroz mnogo. Želim da znaš koliko sam ponosna na to koliko si porasla. Tvoja upo**ost i žestoka ličnost je uvek bila i biće uz mene. Znam da si konačno srećna kući sa Em i decom. Poljubi ih od mene.

https://www.instagram.com/p/B27uT41l-rL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

POSLEDNJE VESTI