Prva fotografija Tamare Dragičević nakon porođaja

Lepa glumica nedavno je postala majka ćerkice Staše (foto: Instagram.com/tamaradragicevic)

Poznata srpska glumica Tamara Dragičević, koju smo imali prilike da vidimo u mnogim popularnim filmovima i serijama, donela je na svet ćerku Stašu pre desetak dana.

Informacija o porođaju glumice brzo se proširila po društvenim mrežama, a koleginica Jelisaveta Orašanin je prva čestitala dolazak na svet male Staše preko društvene mreže Instagram.

Atraktivna glumica je do samog porođaja bila aktivna na društvenim mrežama gde je otkrivala napredovanje svog trudničkog stomaka, a takođe vrlo zanimljiva činjenica da je Tamara čak i u devetom mesecu posećivala javne događaje u Beogradu. Kao i svaka trudnica, Tamara je blistala tokom cele trudnoće, ali najsrećniji i najlepši dani joj tek predstoje jer se prvi put ostvarila kao majka.

Ponosni tata Petar Benčina sa nestrpljenjem je čekao ispred porodilišta da Tamara i Staša izađu, a nakon rođenja ćerkice organizovao je slavlje koje je trajalo do kasnih večernjih sati u jednom beogradskom lokoalu, kom su se pridružili brojni prijatelji i kolege, kao i rodbina.

 

A photo posted by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) on

Novopečena mama je već uveliko stigla kući i podelila zanimljivu fotografiju sa svojim fanovima po prvi put nakon porođaja, selfi bez trunke šminke u zanimljivoj i neobičnoj majici na kojoj piše “Držim liniju”.

Tamara i Petar prošle godine venčali su se na Adi Bojani u užem krugu porodice i prijatelja, a tokom priprema za venčanje glumački par je saznao da je zvezda Montevidea u trećem mesecu trudnoće.

Povezane vesti

Back to Top