Search
Close this search box.

„Prva“ predstavila jesenju šemu!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prva srpska televizija sinoć je u pozoristu Madlenianum predstavila novu programsku šemu kojom će opravdati svoj naziv – Prva!

Program su vodili Ivan Ivanović, Andrija Milošević i najveće pojačanje Prve za jesen – Milan Kalinić, kome će na crtu izlaziti gledaoci koji će trebati da ga pobede u igrama snage i spretnosti – sve to u emisiji Izađi na crtu. Pored toga, Kalinić dobija i svoj šou-program a Prva će emitovati i njegovu seriju Pevaj brate. Pojačanje u vidu serijskog programa dolazi i u vidu serije Žene sa Dedinja.

Pored holivudskih blokbastera kao što su Hari Poter, 300, Gospodar prstenova i Supermen, Prva će emitovati i domaće filmove kao što su Beli lavovi Šišanje, a novi film Srđana Dragojevića, Parada, premijerno će biti prikazan ne u bioskopu već na ovoj televiziji.

Očekuju nas i nove epizode emisija Radna akcija, Paklena kuhinja i Domaćine, oženi se kao i druga sezona Top modela.


Ipak, najviše se očekuje od Prvog glasa Srbije – muzičkog programa u kome su talenti dobili priliku da pokažu šta znaju, sa žirijem u sastavu Lena Kovačević, Saša Milošević Mare i Vlado Georgiev. Voditelji ovog svojevrsnog šoua, Marija Kilibarda i Andrija Milošević pokušali su na sceni da impresioniraju žiri svojim glasovnim mogućnostima ali im je žiri dao najniže ocene uz savet da se ipak pridržavaju onogo u čemu su najbolji, ulozi voditelja.

POSLEDNJE VESTI