Search
Close this search box.

Prva proba Marka Kona na Evroviziji – pozitivna ocena!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Marko Kon, Milan Nikolić i prateći vokali

Naši predstavnici za pesmu Evrovizije, Marko Kon i Milan Nikolić, su juče imali prvu probu u Moskvi. Svi pričaju o tome kako je njihov nastup privukao veliku pažnju svih medija. Ono što će mnoge od vas obradovati jeste da na Evroviziji neće biti kofera punog para pa tako neće svi misliti da su Srpkinje sponzoruše. ;)

Kako Press saznaje, pored Marka Kona i Milana Nikolića, na sceni će biti ista ona trojica ćelavih pratećih vokala :) kao i prelepa balerina čiji pokreti podsećaju na pantomimu. Inače, tu balerinu mislim da još uvek možete da gledate u mjuziklu „Čikago“ u Pozorištu na Terazijama.

Prateći vokali i balerina - Evrovizija 2009

Novinari koji su se našli na probama svih predstavnika, rekli su da je scenski nastup naših predstavnika jedan od najzabavnijih što znači da iako ne pobedimo ipak će se pričati o nama. :)

PR Beovizije, Duška Vučinić-Lučić je izjavila da je Marko Kon „kupio“ sve novinare svojim šarmom i duhovitim opaskama, kao i da su mu tražili da otpeva Cipelu na hebrejskom, grčkom, ruskom… Sve te pesme možete da preslušate ovde.

Ono što sam zapazila jeste da je svima, kao što je i meni bila, u Moskvi zanimljiva Markova frizura. Kažu da svi žele da se slikaju sa Markom i Milanom, ali i da mu čupnu kosu malo. :)

Marko Kon, Evrovizija 2009

Jedva čekam drugo polufinalno veče koje će se održati 14. maja i na kom će Marko nastupiti. 12. maja je prvo polufinalno veče, a 16. maja je veliko finale.

Izvor: Press

POSLEDNJE VESTI