Search
Close this search box.

Rada Manojlović prevarena: Koštalo me seljačko poštenje, bila sam naivna

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Rada Manojlović nedavno je napravila ozbiljne promene u karijeri, jer je otpustila dugogodišnje saradnike, a za svog menadžera postavila sestru Mariju.
„Što se tiče poslovnog odnosa trajao je 15 godna i bilo je mnogo ružnih stvari, bila sam mnogo naivna jer verujem ljudima. Došla sam do te granice, da sam rekla sebi da bih se pre vratila kući i čuvala ovce, samo da ne radim sa prethodnim saradnicima.“ ispričala je. Karijera Rade Manojlović nikada nije stagnirala, a, kako se pevačica nada, sa novim saradnicima će još više napredovati.
I dok o poslu rado govori, kada je ljubavni život u pitanju pevačica je tajanstvena. „Ljubav je status KVO i to mi je najbolje, mirna mi je glava. Prvo treba da se poslože kockice na poslu, a ljubav je dobro. Mi se nismo ni svađali, a svoj odnos ne želim da definišem u javnosti, jer smo skapirali da je mnogo dobro kad ni mi ne znamo na čemu smo a ni drugi,“ rekla je šaljivo pevačica. O Radi su nedavno govorile i njene komšije iz Četereža koje su je nahvalile: „Tek sam u vašoj emisiji videla koliko su moji sugrađani ponosni na mene. To je mirna luka, to su ljudi dobri, neiskvareni, seljačko poštenje. Mene je tata vaspitavao da uvek prvo mislim da druge pa na sebe. Kad sabereš i oduzmeš, nije ni čudno što sam ja podstanar toliko dugo, od svega imam bar kola,“ rekla je Rada i dodala da sa bivšim dečkom Milanom Stankovićem nije prekinula kontakt ni nakon raskida i da se često čuju.

POSLEDNJE VESTI