Prati nas

Extra

Rani radovi Cameron Diaz: Procurele toples fotografije glumice od pre 16 godina

Naslovnica časopisa iz februara 1999. godine (foto: Loaded)

Naslovnica časopisa iz februara 1999. godine (foto: Loaded)

Golotinja je u Holivudu sasvim normalna stvar. Skoro svaki glumac ili glumica su bar jednom u svojoj karijeri pokazali svoje nago telo, nekad zbog uloge, nekad da bi se proslavili, a neretko se dešava i da ih paparaci uhvate u nezgodnom trenutku, dok se sunčaju u toplesu na plaži.

(foto: Loaded)

(foto: Loaded)

Glumica Cameron Diaz nikada nije previše otkrivala o svom privatnom životu, pa se tako i prošle godine u tajnosti venčala sa muzičarem Benjijem Maddenom, bez da fotografije proda nekom časopisu i zaradi brdo novca. Međutim, stvari su bile drugačije 1999. godine kada je, tada 26-godišnja lepotica, rešila da uradi seriju crno belih fotografija u toplesu za jedan časopis. Iako se prethodnih godina proslavila hit filmovima Maska i Nešto u vezi Meri, Diazova se pre 16 godina za magazin Loaded, jedan od najpoznatijih muških časopisa u Velikoj Britaniji, skinula i u bazenu pozirala golih grudi, na oduševljenje muške publike.

(foto: Loaded)

(foto: Loaded)

U inervjuu za časopis, plavokosa glumica je priznala da sebe nikada nije smatrala lepoticom, rekavši: “Imam nos koji sam lomila tri puta i kao tinejdžerka sam bila toliko mršava da su me u školi zvali Skeletor”.

cameron-diaz-nude-magazine-loaded-censored-2

Cameron je iza sebe imala nekoliko zapaženih uloga i tada je raskinula sa dugogodišnjim dečkom, Matt Dillonom, međutim još uvek nije stekla planetarnu slavu koju će joj doneti dva nastavka Čarlijevih anđela i animirani filmovi Shrek. A koji su razlozi za njene fotografije u toplesu možemo samo da nagađamo.

Necenzurisane forografije pogledajte ovde.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. faafa

  16. 11. 2015. at 23:04

  prelepa je bila …

 2. Born To Die

  16. 11. 2015. at 23:35

  Nije mi bila nesto posebno ranije po pitanju glume, ali neki njeni filmovi su me odusevili.

 3. sandra

  17. 11. 2015. at 00:07

  Deset puta sam gledala Bed teacher,obozavam je,def najpozitivnija i najsarmantnija osoba iz svijeta poznatih

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top