Rani radovi Cameron Diaz: Procurele toples fotografije glumice od pre 16 godina

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Naslovnica časopisa iz februara 1999. godine (foto: Loaded)

Golotinja je u Holivudu sasvim normalna stvar. Skoro svaki glumac ili glumica su bar jednom u svojoj karijeri pokazali svoje nago telo, nekad zbog uloge, nekad da bi se proslavili, a neretko se dešava i da ih paparaci uhvate u nezgodnom trenutku, dok se sunčaju u toplesu na plaži.

(foto: Loaded)

Glumica Cameron Diaz nikada nije previše otkrivala o svom privatnom životu, pa se tako i prošle godine u tajnosti venčala sa muzičarem Benjijem Maddenom, bez da fotografije proda nekom časopisu i zaradi brdo novca. Međutim, stvari su bile drugačije 1999. godine kada je, tada 26-godišnja lepotica, rešila da uradi seriju crno belih fotografija u toplesu za jedan časopis. Iako se prethodnih godina proslavila hit filmovima Maska i Nešto u vezi Meri, Diazova se pre 16 godina za magazin Loaded, jedan od najpoznatijih muških časopisa u Velikoj Britaniji, skinula i u bazenu pozirala golih grudi, na oduševljenje muške publike.

(foto: Loaded)

U inervjuu za časopis, plavokosa glumica je priznala da sebe nikada nije smatrala lepoticom, rekavši: „Imam nos koji sam lomila tri puta i kao tinejdžerka sam bila toliko mršava da su me u školi zvali Skeletor“.

Cameron je iza sebe imala nekoliko zapaženih uloga i tada je raskinula sa dugogodišnjim dečkom, Matt Dillonom, međutim još uvek nije stekla planetarnu slavu koju će joj doneti dva nastavka Čarlijevih anđela i animirani filmovi Shrek. A koji su razlozi za njene fotografije u toplesu možemo samo da nagađamo.

Necenzurisane forografije pogledajte ovde.

3 Responses

  1. Nije mi bila nesto posebno ranije po pitanju glume, ali neki njeni filmovi su me odusevili.

  2. Deset puta sam gledala Bed teacher,obozavam je,def najpozitivnija i najsarmantnija osoba iz svijeta poznatih

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI