in

Ranije koristila botoks: Goca Tržan kaže da stari dostojanstveno i neopterećeno

Pevačica je svojom objavom oduševila mnoge žene

Foto: Instagram

Goca Tržan poslala je motivišuću poruku pripadnicama lepšeg pola putem svog Instagrama, a u njoj je otkrila svoj stav prema starenju kao prirodnom procesu.

“Naravno da starim. I to sa velikom zahvalnošću što sam zdrava i mogu još da budem produktivnija i jaka. I nikad se nisam osećala bolje u svojoj koži, ne zato što sam lepša, zgodnija, što imam manje bora, nego zato što sam svesnija”, napisala je Goca i dodala:

“Svesnija sebe i svojih mogućnosti, svih ljubavi koje me okružuju, svega što hoću i neću i saznanja da baš ništa ne moram. I starim dostojanstveno i neopterećeno, aktivno i negovano. Što i vama želim”, zaključila je ona.

Pevačica je svojom objavom oduševila mnoge žene, koje su joj u komentarima pisale: “Tako je!”, “Bravo, Goco”, “U pravu si”, “Mnoge žene nemaju priliku da stare!”.

Pevačica je više puta isticala da nema ništa veštačko na sebi, već da je radila samo botoks.

„Sve što sam radila dosad jeste botoks između obrva jer se ružno mrštim dok pevam i to me nervira. Idem i na radio talase da podignem tonus lica. Od tih para koje sam dala za negu kože mogla sam stan da kupim,“ rekla je pevačica za „Blic“ i dodala:

„Nisam u fazonu da sam savršena, ali nisam ni tako loša. Rađala sam. Imala sam ogroman stomak jer sam bila krupna trudnica. To prihvatam kao realnost i uopšte se ne trudim da se prikažem boljom i lepšom nego što jesam.“