Rihanna ne voli svoju novu frizuru?

Mlada Rihanna obožava promene
Mlada Rihanna obožava promene

Muzička zvezda Rihanna ponovo je promenila frizuru. Pevačica se fanovima na Twitteru požalila da se još uvek nije navikla na novi izgled svoje kose.

RiRi je ponovo promenila frizuru, što mnogi komentarišu kao još jedan od njenih očajnih poteza da privuče pažnju bivšeg dečka Chrisa Browna. Međutim, izvor blizak pevačici kaže da ona ne razmišlja o njemu u nema nameru da se miri sa njim ponovo. ”Njoj je dobro bez njega. Bila je Rihanna i pre njega. Voli ga i želi mu sve najbolje, ali život je prekratak. Samo treba iseći loše stvari i nastaviti dalje.”– rekao je izvor.

Rihanna ponovo ima kratku, kovrdžavu kosu sa šiškama. Na Instagramu je objavila fotografije ispod koji je napisala: ”Još uvek pokušavam da se naviknem na novu frizuru, pa sam stavila crveni RiRi Woo karmin.”. Možda se pevačica ovog puta pokajala zbog promene, ali komentari njenih fanova su mahom pozitivni.

Zanimljivo je da je spot za njenu pesmu Diamonds, sa preko 315 milona pregleda na You Tubeu, pre nekoliko dana postao najgledaniji video spot.

RiRi se još uvek navikava na novu frizuru
Rihanna voli da pravi smešne face
D.J./Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top