Jennifer Lopez i Drake priznali da su u vezi: Rihanna pobesnela!

 

clocked. in. #O8

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Holivud je dobio novi poznati par, a Rihanna nije nimalo zadovoljna zbog toga. Naime, kako strani mediji prenose, Jennifer Lopez  i Drake su postali jako bliski u poslednje vreme. Glasine o ovom novom paru su počele još pre dve nedelje kada se Drake pojavio na nastupima JLo u Las Vegasu, da bi nakon par dana izašli na večeru u Los Anđelesu. Iako do pre par sati njih dvoje, niti bilo ko drugi, nije zvanično potvrdio (niti demantovao) ove glasine, one su bile dovoljne da se Rihanna naljuti na svoju drugaricu jer je prekršila girl code.  

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Svi znamo da Drake i Rihanna imaju burnu istoriju, zato možemo da pretpostavimo kako se RiRi osećala kada je saznala da joj bliska drugarica izlazi sa njenim bivšim dečkom. Ona je javno reagovala na celu priču tako što je ovog vikenda odpratila Jenny sa Instagrama, i tako stavila tačku na prijateljstvo koje traje već godinama.

A za sve one kojima ni ova činjenica nije bila dovoljna da shvate da su Lopezova i Drake u vezi, obe zvezde su na svojim Instagram profilima postavile fotografiju na kojoj je Rihannin bivši dragi drži JLo u naručju i prisno grli, te na taj način ozvaničili vezu.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Povezane vesti

Back to Top