Rihanna posetila psihijatra i proročicu

Mlada pevačica ne želi da izgubi ljubav svojih fanova i slavu
Mlada pevačica ne želi da izgubi ljubav svojih fanova i slavu

Mlada pevačica Rihanna u poslednje vreme je imala nekoliko ispada u javnosti, zaplakala je na koncertu i oseća se usamljeno. Sve su to razlozi zbog kojih je odlučila da poseti psihijatra, ali i proročicu.

Naime, RiRi se plaši da će njen trenutno haotični način života ostaviti velike posledice. Svesna svog ponašanja uplašila se da bi mogla da izgubi slavu, zbog čega je postala malo paranoična, kaže izvor blizak pevačici. Postala je veoma sujeverna i posetila je psihijatra, ali i budističku proročicu.

Izvor je još naveo: Rihanna je usamljena i iscrpljena trenutno. Zabrinuta je da će se fanovi okrenuti protiv nje i ubeđena je da će izgubiti slavu. Zbog toga je postala veoma sujeverna, vidi znakove i zato je otišla psihijatru i budističkoj proročici.”

U poslednje vreme RiRi provodi mnogo vremena sa drugaricom Carom Delevingne, svetskim top-modelom. Ima dosta poverenja u nju i kada je neraspoložena provodi vreme sa Carom, izlaze, piju i pričaju.

Zanimljivo je da RiRi ima jedan broj telefona, na koji mogu da je dobiju samo mama i Cara. Kada su ove dve devojke u provodu obezbeđenje poznate pevačice često ima noćne more, jer se njih dve tada ponašaju kao prava deca.

Rihanna i Cara se intenzivno druže i uživaju u tome

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top