Rihanna: Želim bebu sa Chrisom!

RiRi na naslovnoj britanskog Ella
RiRi na naslovnoj britanskog Ella

 

25-ogodišnja Rihanna u intervjuu za novi broj britankog Ella dala je odgovore na pitanja koja interesuju sve njene fanove. Između ostalog, otkrila je da želi decu sa svojim dečkom Chris Brownom.

„Moj singl Stay je priča o ljubavi i odnosu koji je tako blizak i za koji želite da traje zauvek. Ne osećate to prema svakoj osobi koju znate i zato to ne želite pustiti. Definitivno mogu reći da je Chris Brown onaj s kojim imam takav odnos“, izjavila je RiRi, dodavši da želi da ima decu sa Brownom.

„Imaću dete s Chrisom. Molim se da odem na kvalitetan godišnji odmor na mesec dana. Neke stvari ću složiti u svom životu, ne moram ići na turneje celog život. Želim da budem srećna i zdrava i za pet godina.“

Bez obzira na to šo je brojni fanovi, ali i nevladine organizacije koje se bave pravima i položajem žena kritikuju zbog pomirenja sa Brownom, ona kaže da ponovo počinju iz početka.

Kaže da ne želi da laže svoje fanove kada je njen privatni život u pitanju i da na Instagramu prikazuje svoju realnost.

„Svako želi da zna šta se događa u mom životu. Jesam li žrtva droge? Nisam. Jesam li alkoholičarka? Nisam. Jesam li žrtva? Nisam. Nikad neću biti žrtva“, poručuje RiRi.

F.Y./Tracara.com
Foto: Elleuk.com, Rihannadaily.com

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI