Robbie Williams se vratio: Pogledajte novi spot

Robbie Williams | Party Like A Russian

Here it is: the video for Party Like A Russian, the first single taken from my new album The Heavy Entertainment Show! Pre-order your copy here: https://RobbieWilliams.lnk.to/hesdeluxeFA

Posted by Robbie Williams on Thursday, September 29, 2016

Loš momak popa se vratio sa novom pesmom. Robbie Williams je sinoć objavio spot za numeru Party like a Russian, prvi singl sa dugoočekivanog novog albuma.

Album Heavy Entertainment Show, koji će se u prodaji naći od 4. novembra, prvi je Robbijev album još od 2013. godine, a na njemu je pevač sarađivao sa eminentnim umetnicima poput Ed Sheerana, Brandona Flowersa, Johna Granta i naravno svojim starim saradnikom, Guy Chambersom.

“Bio je ovo trogodišnji proces, neke od pesama sam čuo još pre tri godine i imao na kompjuteru, i podjednako sam uzbuđen i zbog njih ali i zbog novih pesama koje su zauzele njihovo mesto, pa su se onda stare vratile, pa smo ih ponovo zamenili….taj čitav proces trajao je pune tri godine”, rekao je pevač o nastanku novog albuma.

Uskoro izlazi novi Robbijev album (foto: Instagram/robbiewilliams)

Prvi singl, Party like a Russian poptpuno je u Robbijevom stilu koji je negovao još od prvog solo albuma Life thru a lens, izdatog pre skoro dve decenije.

Pogledajte kratku najavu novog Williamsovom albuma.

Povezane vesti

Back to Top