Romana: Borim se sa dijabetesom

Godinama se bori sa bolešću

Romana Panić otkrila je tešku životnu priču.

Naime, pevačica od 15. godine boluje od dijabetesa, a svoju priču podelila je sa javnošću tokom govora na donatorskoj večeri organizovanoj za decu oboleloj od dijabetesa.

“Znala sam, kad sam imala 15. godina, kad sam otkrila dijabete, da ću jednoga dana dobiti priliku da pomognem onima mlađima od sebe. Kada si bolestan potrebna je pozitivna energija. Mene je samo to održalo, kao i podrška roditelja i prijatelja. Nikada nisam mislila da je potrebno da pričam o tome, ali sada sa 37 godina definitivno nemam problem da prvi put to javno kažem,” ispričala je pevačica, koja je kao razlog što nije govorila o tome navela činjenicu da je bolest nešto što je privatno.

“Ne treba sažaljevati, oni to ne žele,” zaključila je ona.

P.Ž./Tračara

Total
0
Shares
8 comments
  1. ahahahahahahahhahahahaha :D
    opusteno Romana, ja imam dijabetes i uopste to nije tako kako si ti predstavila. Cuj, nemojte da ih sazaljevate. Ja opusteno pricam o tome i svi znaju da imam dijabetes i to je skroz normalno. A ovoj ocigledno fali malo medijske paznje. Samo ona neka ne “predstavlja” dijabeticare jer je ona jako los primer.

  2. Kako kaze profesor iz NS, dijabetes nije bolest nego stanje organizma i sa tim se mora nauciti ziveti. Mora se prihvatiti i truditi se da se vodi normalan zivot. Svi koji imaju dijabetes znaju o cemu pricam. Ko zeli da podeli to sa javnoscu u redu ali isto tako razumem i ljude koji ne zele. I, zato, svaka cast Romana, savrseno si u pravu sto kazes da ljudi ne zele da ih sazaljevaju zbog dijabetesa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Anabela i Andrej: Veza jača od tračeva

Next Article

Porodica Božović: Ne sažaljevajte Nevenu!

Related Posts