Sanja Đorđević izbačena iz aviona

Napravila skandal naočigled svih (foto: Alo)
Napravila skandal naočigled svih (foto: Alo)

Sanja Ðorđević izbačena je iz aviona jer se posvađala sa stjuardom, pišu domaći mediji.

Pevačica je poznata kao miroljubiva, no zbog mobilnog telefona stjuard jedne inostrane avio-kompanije se obrušio na nju.

“Po sletanju aviona u Beograd, Sanja je izvadila aparat iz tašne u nameri da ga uključi. Tada joj je prišao stjuard i opomenuo je da to ne radi jer je telefoniranje zabranjeno. Neprestano joj je ponavljao da motori aviona još uvek nisu isključeni. Bila je baš neprijatna situacija,” priča sagovornik Kurir Stara.

Folkerka je pokušavala da na lep način objasni momku da nema nameru da telefonira, već samo da uključi mobilni, ali on ju je i dalje opominjao da to ne radi. Tada je Sanja izgubila živce.

“Svašta mu je rekla. Vikala je na njega, psovala ga, govorila mu da je nekulturan i nevaspitan i da njena noga više neće kročiti u njihove avione. Stjuard je tada ućutao, povukao se i pozvao obezbeđenje, koje je došlo i zamolilo Sanju da napusti avion zbog remećenja reda i mira. Poručila im je da će sa zadovoljstvom izaći napolje i da više nikad neće koristiti usluge njihove avio-kompanije,” dodaje izvor.

Đorđevićeva je ovu vest potvrdila, ali nije imala dodatnih komentara.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI