Prati nas

Extra

Sanja Marinković: Jelena Nađ mi je nudila novac da priča o mužu u mojoj emisiji

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Nakon što su Jelena Albert Nađ gostovali u emisijama na različitim televizijama kako bi izneli svoju stranu priče o braku, zlostavljanju i (ne)plaćanju alimentacije, javila se i voditeljka Sanja Marinković kako bi dala komentar na celu ovu priču.

“Mene je zvala jedna marketinška agencija i ponudila mi gostovanje gospođe Nađ u Magazinu In. Pitali su me koliko košta da ona dođe u goste. Ja sam to odbila jer nisam bila sigurna šta se iza toga krije”, izjavila je Marinkovićeva za Kurir, dodavši da se nikada nije bavila prodavanjem minuta u svojoj autorskoj emisiji. “Nisu samo mene zvali. Ponude su dobili i drugi autori koji imaju emisije na drugim televizijama. Razumem da je njoj trebao prostor da ispriča svoju stranu priče, ali ja ne radim na takav način.”

Jelena Nađ je oštro demantovala ove izjave. “To je netačno. Nisam angažovala marketinšku agenciju da bih se pojavila u medijima niti mi je to ikada palo na pamet. Ja sam odlučila  da sve ispričam u emisiji na TV Prva i naravno da za to nisam dala novac. Kod Sanje Marinković nikada ne bih gostovala jer je to emisija zabavnog karaktera, ne znam odakle joj potreba da takvo nešto priča.”

Najnoviju šampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

1 komentar

1 komentar

  1. Tijana

    03. 10. 2016. at 21:58

    J*be lud zbunjenog

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top