Sara Džesika Parker odabrala tetoviranu biseksualku za surogat majku?!

Sara Džesika Parker i Metju Broderik
Glumački par, Sara Džesika Parker i Metju Broderik, odabrali su ženu Mišel koja će biti surogat majka njihovim blizancima. Sve je to divno, ali ispostavilo se da je Mišel istetovirana biseksualna rokerka. Uz to, Mišel je kritikovana što zanemaruje sopstvenog sina dok drugima glumi surogat majku. Njen bivši suprug je izjavio za magazin Star: „Mišel nosi decu za druge ljude, a sopstvenog sina jedva da viđa ponekad“. Takođe, Mišel je kao mlada trudnica još u srednjoj školi obolela od poremećaja u kom imunološki sistem bolesnikovog tela napada periferni nervni sistem i zbog toga mora imati redovne mesečne kontrole. I upravo kad je saznala za tu bolest, njen bivši suprug tvrdi da je Mišel onda otkrila svoju „tamnu“ stranu. Imala je roze kosu i bodlje oko vrata, istetovirala se na nekoliko mesta na telu, a jedna od tetovaža je i znak biseksualnosti. Ona se i javno deklariše kao biseksualka i kaže da voli metal i rok do kostiju. Uh, čudna neka žena… Ali bez obzira na tako problematičan život, Mišel tvrdi da je surogat majka isključivo iz humanih razloga: „Želim da budem surogat majka kako bih mogla da pomognem porodicama koje ne mogu same da dobiju decu.“ Hm, ja bih na to dodala i veoma dobar honorar za tih devet meseci, ali dobro… U svakom slučaju, Sara i Metju jedva čekaju da dobiju svoje nerođene bliznakinje, i nadaju se da će im one učvrstiti njihov klimav brak.

7 Responses

  1. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zavrsila sam…………..

  2. Wow…jaka stvar! Danas svako ima tetovazu,skoros svi poznati,a i to sto je biseksualka ne govori nista o njoj kao osobi,verovatno je dobar covek…I to joj je hvala sto se solidarise…strasno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI