Sara Džesika Parker: ponovo mama!

Kao što sam već najavila, glumački par Sara Džesika Parker i Metju Broderik postali su roditelji bliznakinja koje su došle na svet zahvaljujući surogat majci. Sara i Metju su presrećni, i evo šta kažu u svom zvaničnom saopštenju: „Sara Džesika Parker i Metju Broderik su presrećni što mogu da objave da su dobili dve zdrave ćerke.“ sara-dzesika-parker-matju-broderik
Devojčice se osećaju odlično, a zvaće se Merion Loreta Elvel Broderik i Tabita Hodž Broderik. Hmmm, sada samo još ostaje da vidimo da li će se i ovaj trend trudnoće preko surogat majke primiti u Holivudu…

15 Responses

 1. I ja bih joj cestitao da se sama potrudila za tu decu, a ne ovako, a nece ni da ih cuva, vec ce i to da da nekom drugom. Pa posle kad pocnu da se drogiraju sa 15,ko je kriv???

 2. sta ti mislis da bi djesika pokraj dece da pocne da se drogira?kad se ona drogirala a da se potrudi sama za tu decu nije mogla morao je da pocne prvo elvel da se potrudi:))))))

 3. zaboga,njima je vazno samo da imaju dece (smatraju da je to u trendu) pa placaju ko ce ih roditi i odgajati.Bolesno,pa oni vec imaju sina znaci moze da rodi ali sto da se muci,ima pacenica koje ce i to za njih

 4. uvalila ih drugom da ih rodi,pa ce i drugom da ih vaspitava i cuva.

 5. rekao sam da se ne cude ako deca pocnu da se drogiraju sa 15 godina,a ne jessica.tako obicno zavrsavaju deca bogatasa,koji za njih nemaju vremena.

 6. dajte bre zasto kod svake holivutske zvezde ako ima djecu odmah mislite da ce da ih uvali drugom da ih cuva evo za andjelinu za madonu sada za djesiku :)))

 7. i otkud znas kako to biva zasto da se uvale u drogu jer imaju para da kupuju drogu gluposti

 8. zato sto je to tuzno ali istinito, ne rade to samo deca zvezda vec obicnih ljudi,kada roditelji ne obracaju paznju na njih oni se okrenu porocima. pa koliko mladih se danas drogira?i zbog cega? a posebno deca bogatasa.

 9. ajde molim te snimaju filmove non stop, albume,turneje i kao imaju vremena da se bave decom, i posle deci na zurkama „sipaju drogu u pice„,kako da ne.

 10. kakva su im imena dzigibau hahahah. kako ce ih dozivati: ej tabita hodz, tabita, elvel elvel haaahah. nagrde brate tu djecu te zvijezde sa imenima debilnim

 11. mnogoo filmova gledas donegle istina ali ti preterujes:))

 12. Ona je imala nekih zdravstvenih problema pa nije mogla sama da rodi ponovo.Manje mi je iritantno uzeti surogat majku nego se folirati usvajanjem dece kao kucica na sve strane kao najiritantniji postojeci par,a zna se na koga mislim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI