Sara Džesika Parker se pokajala zbog “Seks i grada 2”???

Glumica Sara Džesika Parker nedavno je zajedno sa svojim suprugom ponovo postala roditelj dve male bliznakinje preko surogat majke. Nove dužnosti mame, a istovremeno snimanje nastavka filma “Seks i grad” učinilo je da Sara prosto ne zna gde bi pre.

Glumica priča o svom prebukiranom rasporedu i o tome kako se pokajala zbog snimanja novog nastavka filma, jer je sve to odvaja od porodice.

“Tabita i Merion su napunile 4 meseca. Jedna preferira da je držimo 24 sata dnevno, dok je druga potpuno drugačija. To je neverovatno, a opet i jako komplikovano zbog mog trenutnog posla i obaveza, zbog kojih se jako kajem”, rekla je Sara Džesika.

sara dzesika

Sara je i prvi put progovorila o natpisima da je njen brak sa glumcem Matju Broderikom na “klimavim nogama”. Glumica tu priču ne demantuje, već priča kako je na početku veze sve lepo, ali kad dođu deca, mnoge stvari se promene i sve postaje zamršeno. Takođe naglašava da su jako bitne sitnice u svakoj vezi.

Sve u svemu, ipak kratko zaljučuje o svom braku i višedecenijskoj vezi sa Metjuom:

“Sve to ne možeš znati kad si mlad i neiskusan, zato ne treba zamerati sebi na odlukama koje donosiš kad imaš dvadeset i nešto.”

Hmmm, verujem da nije lako… A samo podsećanja radi, snimanje “Seks i grada” trenutno se dešava u Maroku, a čim bude nekih novih detalja iz predstojećeg filma o čuvenim prijateljicama, odmah vas izveštavam…

izvor: dailymail.co.uk

Povezane vesti

Back to Top