Sasa Kovačević otkriva zašto ljubavni život drži u tajnosti

 

(foto:instagram.com/sasakovacevic)

Pevač Saša Kovačević nedavno je prekinuo dugogodišnju vezu sa Jovanom Jocić, a nakon raskida se opustio i uživao u odmoru kako bi probleme ostavio iza sebe.
Poznato je da pevač nikad medijski ne eksponira svoje ljubavne veze, a on je konačno za Blic Puls objasnio zbog čega je to tako. “Upravo zato da bih taj deo svoje intime sačuvao. Ako medijima iznesete na tacni detalje ljubavi, čeka vas da pričate i o razlazu. I tako u nedogled.”

Ipak, otkrio je da je trenutno singl, kao i da nema nameru da u skorijem vremenskom roku to promeni. “Smatram da ukoliko si bio u zajednici sa partnerkom nije poželjno da odmah ulaziš u novu. Jednostavno, treba malo vremena da prođe, da se emocije slegnu. Mada, nema pravila, ali neko moje dosadašnje iskustvo mi je pokazalo da treba malo sačekati pre upuštanja u neke nove avanture ili veze”.

“Nemam kriterijume tipa plava, brineta.. Volim pozitivne ljude pa tako i takve devojke. Bitno mi je da se dobro slažemo, koliko god da je to danas teško naći, smatram da je taj sklad jako bitan. Da razume moj posao, da ja isto tako razumem njen i da to funkcioniše”, odgovorio je pevač na pitanje kakve devojke njega zaista privlače, i dodao da ne bi mogao da bude sa nekom devojkom koja je takođe popularna kao i on ili da se bavi sličnim poslom.

“Do sada je moj odgovor uvek bio ne, ali ne znam šta nosi dan, a šta noć i sutra supruga može da mi bude iz javnog života. Sasvim mi je dovoljno da medijski pritisak što sam ja deo javne sfere, da bi me dodatno opteretilo da je još i moja lepša polovina deo tog sveta.. Ne govorim to iz neke sujete, već samo zbog pritiska jer smatram da bi u tom slučaju mediji više diktirali naš odnos, nego mi sami”, poručio je Saša za spomenuti list.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top