Saša Kovačević: Oženiću Jovanu u Dominikani!

Isplanirali venčanje iz snova (foto: Instagram)
Isplanirali venčanje iz snova (foto: Instagram)

Pevač Saša Kovačević tri godine je u vezi sa Jovanom Jocić, a kako je sve više pitanja kada će ovaj par stati na ludi kamen, pevač je rešio da otkrije kakvu svadbu planira.

“Ne bih pravio veliku svadbu. Moja devojka i ja delimo mišljenje da nam nije potrebna svadba od 500 gostiju, već ćemo 15 najbližih ljudi da povedemo na neku egzotičnu destinaciju. Mogli bismo da se venčamo, recimo, u Dominikani. Kada smo pre nekoliko godina letovali tamo, po dva venčanja su bila dnevno na plaži”, rekao je Saša za Alo!

Pevač je nedavno snimio visokobudžetni spot za pesmu Gde smo, moja ljubavi na Tajlandu, a kako sam kaže nije sve bilo tako idilično tokom snimanja kao što u njemu izgleda.

“Jedva sam čekao da se vratim kući, jer Tajland nije mali, pa smo dosta putovali. Spavali smo po tri sata, jer smo imali četiri scenarija za spotove, a ustajali smo u cik zore kako bismo bili sami na plaži. Naravno da je tamo sve astronomski skupo kada se snima na udaljenom mestu, jer ide veliki broj ljudi, nosi se 400 kilograma opreme, a tamo si primoran da platiš prevoz od jednog ostrva do drugog”, kaže Kovačević.

Saša uskoro planira i objavljivanje novog singla Rano je, kao i novi album koji će izaći do kraja godine.

Povezane vesti