Prati nas

Film

Scene koje jedva čekamo da vidimo u nastavku ’50 nijansi sive’

(foto: Universal Pictures)

(foto: Universal Pictures)

Euforija povodom nastavka popularnog filma 50 nijansi sive je već počela. Snimanje je uveliko krenulo, a nakon što završe sa obavezama u Parizu ekipa se seli u Vankuver gde će nastaviti sa radom na filmu.  

Premijera je zakazana za februar sledeće godine, te smo želeli da se prisetimo najuzbudljivijih scena iz knjiga koje želimo da vidimo i na velikom platnu.

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

1. Oživljavanje romanse – kao što vam je već poznato, odnos između Ane (Dakota Johnson) i Christiana (Jamie Dornan) i nije baš idealan nakon prvog dela. Ali (pazite se spojlera) njih svoje će se pomiriti u nastavku. Ne samo to, već će i njihova veza napredovati dok se oboje polako zaljubljuju jedan u drugog.

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

2. Christianova reakcija na Jacka Hyda – nakon što je završila školovanje, Anastasia se zaposlila u nezavisnoj izdavačkoj kući. Njen šef, Jack (Eric Johnson), naravno pokušava da je zavede ni ne sluteći da će time izazvati Christianov gnev. To se sigurno neće lepo završiti.

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

3. Leiline dogodovštineLeila Williams (Bella Heathcote) je Christianova bivša. Nakon raskida ona postaje opsednuta svojim bivšim gospodarom te počinje da uznemirava glavnu junakinju knjige. Ne želimo da otkrivamo mnogo detalja, ali te scene će i te kako biti zanimljive.

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

4. Preokret u Christianovom karakteru – novi film će nas upoznati i sa drugom, ranjivom, stranom izazovnog Greya. Verovali ili ne, ali on će postati pokoran i pustiti Anu da bude dominantna, kako bi se postarao da je ne izgubi. Romantično, zar ne?

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

5. Konačno i nju upoznajemo – U punom sjaju pojaviće se i Elena Lincoln, iliti Gospođa Robinson (Kim Basinger). To je žena koja je upoznala Greya sa BDSM svetom dok je još bio tinejdžer.

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

6. Burna svađa – Nakon što su objavili veridbu (ponovo spojler), Elena prilazi Ani i ubeđuje je da nikada neće usrećiti Christiana. Naravno ovo je užasno uznemirilo Anastasiu. Grace, Greyeva majka (Marcia Gay Harden) saznaje da je njena prijateljica Elena imala seksualnu aferu sa njenim maloletnim sinom. Možemo samo da zamislimo kakav je haos potom nastao.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top