Sećate se spota ‘Dilemma’ u kom Kelly kuca Nellyju poruku u Excelu?

LOL: Njih dvoje su preko Excela razmenjivali poruke (foto: Screenshot)

Misterija koja je ostala nerazjašnjana još od 2002. godine – zašto Kelly Rowland u spotu za pesmu Dilemma Nellyju poruku piše u Excelu – možda je dobila svoj odgovor.

Pre 16 godina objavljen je video za duetsku hip-hop/r&b numeru koja je i dalje jedna od modernih klasika, ali jedan detalj u čuvenom spotu predmet je decenijske internet debate: Kellyna poruka Nellyju. ‘Gde si? Pozovi kad dobiješ ovo’.

giphy

Kao što vidite, pevačica očigledno kuca u Excel tabeli na mobilnom, a ta poruka mu sigurno neće stići. Nelly se nedavno osvrnuo na ovaj propust u spotu, rekavši: „To je tada bila fora. Tada je to bila najnovija tehnologija“, kaže reper i dodaje: „Sada izgleda zastarelo, kao što se vidi“.

Međutim, nismo 100% sigurni da je Nelly razumeo pitanje, jer iako je tehnologija od 2002. mnoooogo napredovala, ni tada kao ni sada ne možete nekom u Excelu poslati poruku ‘Gde si?’ i očekivati odgovor.

anigif_original-grid

I Kelly je otkrila da ne znam kako je došlo do ove greške. „Dali su mi ovaj telefon u spotu, jer verovatno smo imali neke koristi od toga što ga promovišemo. I zaista ne znam zašto su to tako uradili. Zaista mi je žao što ne mogu da vam dam neki bolji odgovor“, rekla je bivša članica Destiny’s childa za Buzzfeed.

Čini se da će misterija o tome kako su Nelly i Kelly Rowland u komunicirali preko tabele u Excelu ostati prava pravcata dilema.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI