Selena Gomez: Dosadilo mi je da me pamte kao nečiju devojku umesto kao pevačicu

Selena Gomez je umorna od toga da njena dostignuća u karijeri uvek ostaju u senci skandala koji se tiču njenog ljubavnog života.Izvor blizak Gomezovoj je izjavio za TMZ da mlada pevačica više ne može da podnese da je u javnosti definišu samo kroz njene emotivne odnose, što je posebno bilo izraženo tokom i nakon veze sa Justinom Bieberom, a da se njen doprinos umetnosti upo**o zanemaruje. On takođe prenosi da Selena misli kako je vreme da Bieber ‘u potpunosti preraste opsednutost njom’, jer njegovo ponašanje samo daje povoda fanovima da konstantno pokušavaju da ih pomire i zato ne obraćaju pažnju na njenu muziku.

Što se njenog novog dečka tiče, 24-godišnjakinja već preduzima sve potrebne mere kako se ne bi previše zbližila sa njim u javnosti, pa se tako nije pojavila na dodeli Grammy nagrada u pratnji The Weeknda, jer ne želi da predstavi sebe kao nečiju drugu polovinu ili dodatak.

Izgleda da Selena želi da izađe iz šablona u koji upadaju mnoge devojke u Holivudu, a to je određivanje vrednosti na osnovu osobe sa kojom je u ljubavnoj vezi.

Bravo!

Povezane vesti

Back to Top