in

Selena Gomez pati: Justinov brak ju je slomio!


Svi su mislili da će Justin Bieber i Selena Gomez na kraju završiti zajedno, tako da nije čudo što je njegov brak sa Hailey Baldwin javnost ostavio u šoku, a Selenu bacio u depresiju.

Prema rečima izvora, Selena je doživela nervni slom nakon što je čula vesti o svom bivšem partneru. Od tada je krenula da posećuje terapiju koju je tek skoro napustila.

Selena se osećala užasno loše, pored toga što je zdravstveno bila loše, Justinova veza ju je potpuno slomila“ , otkrio je izvor.

Ona i Justin su raskidali i mirili se iznova i iznova, iako su bili jako mladi kada je sve počelo, Justin je Selenina prva i velika ljubav“ , dodao je izvor.

Selena je prošle godine dva puta hospitalizovana zbog problema sa zdravljem, a nervni slom je navodno usledio tokom druge hospitalizacije kada je čula vesti koje su je strašno pogodile. Izvor tvrdi da je od tada u teškoj depresiji.

Nakon što su mediji objavili vesti o Seleninoj hospitalizaciji i lošem stanju, Justin je viđen kako plače i drži ruke preko lica.

Teško mu je da čuje da joj je loše. Ona je njegova najveća ljubav do sada, dok je bio jako mlad i putovao svetom dosta toga je naučio od Selene. Osećao se jako uznemireno, smatra da je ona deo njegovog života i želi da bude srećna i zdrava“ , objasnio je izvor blizak pevaču.

Poznato je da su se Justin i Selena poslednji put pomirli prošle godine početkom marta, nakon devet godina mirenja i raskidanja, ali taj pokušaj nije urodio plodom. Zvezda je ubrzo nakon toga ušao u vezu sa Hailey i nedugo zatim je i oženio.

Selena sa druge strane nije bila ni sa kim od tada.

„Iako sam zahvalna na moći koju nam pružaju društvene mreže, podjednako sam zahvalna i na činjenici da mogu da ostupim i pružim svom životu šansu“ , napisala je Selena na instagramu nakon što se odlučila da ode na pauzu.

Selena je nekoliko meseci nakon završila sa terapijom i oseća se puno bolje, ali se njeni prijatelji plaše da bi njeno stanje moglo biti ponovo ugroženo i da bi trebala da se drži podalje od momaka barem neko vreme.

loading...