Search
Close this search box.

Sestre Kovač u novoj sezoni X Factora?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ko će biti sudija? (foto: Luka Pilipović, Tračara arhiva)

Nova sezona X Factora kreće krajem marta, a kako Tračara ekskluzivno saznaje, među potencijalnim sudijama našle su se i sestre Kovač, Aleksandra i Kristina, koje već nekoliko meseci ne govore.

Kako tvrdi naš izvor, producenti su voleli Kristinine iskrene i konstruktivne komentare, dok smatraju da bi i Aleksandra svojim iskustvom doprinela kvalitetu programa.

„Britanskim producentima treba ženska osoba, koja će ujedno biti i autoritet među sudijama, a opet zabavna gledaocima. Zbog toga je izbor pao na jednu od dve sestre Kovač. Iako se Kristina pokazala kao odličan mentor, voleli bi da vide Aleksandru među sudijama,“ govori Tračarin izvor i dodaje da im producenti još uvek nisu zvanično ponudili ovu ulogu, jer nisu sigurni da bi njih dve mogle da se posvete emisiji, zbog obaveza koje trenutno imaju.

„Aleksandra uskoro kreće na turneju sa ocem, dok je Kristina upravo završila muziku za jednu pozorišnu predstavu. Ovih dana privodi kraju pisanje knjige, koja bi trebalo da izađe uskoro. O njih dve se razmišljalo zbog njihovog kvaliteta, ali glavnu reč ipak vode Britanci.“ zaključuje naš izvor.

Pokušali smo da kontaktiramo Aleksandru Kovač, koja nije odgovarala na naše pozive i SMS poruke. Sa druge strane, ljubazna i raspoložena Kristina Kovač sa žaljenjem nam je saopštila da nema komentar na priču i da nikako ne može da nam pomogne.

Portparol X Factora Milena Popović istakla je da će produkcija saopštiti imena sudija kada za to bude vreme. „Ne želim da komentarišem spekulacije. Pregovori sa potencijalnim članovima žirija su u toku i kada se odluči ko će biti, bićete obavešteni,“ istakla je ona.

POSLEDNJE VESTI