Shakira je zgodna mama

Shakira je za kratak vremenski period vratila savršenu figuru
Shakira kaže da žene trpe preveliki pritisak da uvek izgledaju fit

Kolumbijska pevačica Shakira je pre samo šest meseci postala majka sina Milana. Sada se nalazi na odmoru i pokazuje nam svoje izvajano telo.

Shakira je u vezi sa španskim fudbalerom Gerardom Piqueom, sa kojim ima šestomesečnog sina Milana. Srećni par sa sinom živi u Barseloni. Trenutno se nalaze na odmoru, gde je mlada mama uhvaćena dok ulazi u more. 36-godišnja pevačica je očigledno napo**o trenirala i hranila se zdravo da bi ovako izgledala već šest meseci nakon porođaja.

Očigledno je da život u troje i majčinstvo na Shakiru odlično deluje. Gerard i ona su pre nekoliko dana uslikani u jednom holivudskom klubu kako igraju, posle romantične večere u restoranu.

Pevačica i sudija američkog muzičkog šoua The Voice  je, ne tako davno izjavila, da je stresno skidati kilažu nakon porođaja: ”Igram zumbu. Jako je dobra za mene, čak sam je i do samog porođaja igrala”– i dodala: ”Znala sam da ću samo dva meseca posle rođenja sina morati da se vratim u The Voice i zato sa vodila računa o liniji.”

Pevačica kaže da je preveliki pritisak na današnje žene da izgledaju kao manekenke i da tako ranije nije bilo: ”Mislim da naše bake i mame nisu imale ovoliki pritisak nakon porođaja kao današnje žene. Moj tata kaže da nema ništa bolje od mesa na kostima. Moja mama je bucmasta i on to voli, nikada nije bila pod pritiskom da smrša i nikada i nije.”

Shakira je za kratak vremenski period vratila savršenu figuru
foto: Eonline / D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top