Search
Close this search box.

Shannen Doherty: Kako mi je rak promenio život

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Shannen Doherty bila je jedna od govornica na konferenciji Stand Up to Cancer (Usprotivi se raku) održanoj proteklog vikenda u Santa Moniki.

U intervjuu okupljenim medijima, glumica koju pamtimo po ulogama u serijama Beverli Hils Čari, ispričala je kako joj je rak dojki promenio pogled na život, ali i način na koji pristupa glumi.

„Ne postoji bolji trenutak u karijeri za mene, od ovog sada, jer mogu da osećam širok spektar emocija,“ ispričala je kroz suze Shannen, koja je u aprilu 2017. godine otkrila da joj je rak u remisiji.

„Mislim da sam veoma osetljiva, pomalo iz straha ali i iz toga sam preplavljena osećanjem zahvalnosti i poniznosti. Zbog nje sam u suzama. I zbog straha da postoji još ljudi koji prolaze kroz istu stvar,“ dodala je ona.

Na događaj je došla sa prijateljicom

Shannen je rak dijagnostikovan prvi put u avgustu 2015. godine, nakon čega se proširio te je morala da ide na nekoliko krugova hemoterapije.

„Počela sam da razmišljam da neću preživeti…Više i ne razmišljam o sutrašnjici”, priznala je tada glumica, koja je bolest dugo krila od javnosti. Međutim, zbog problema sa osiguranjem i tužbe koju je podnela protiv jedne kompanije, otkriveno je da se bori sa kancerom.

U aprilu ove godine je imala rekonstrukciju grudi koje je uklonila mastektomijom pre dve godine.

“Okrenula sam se zdravoj ishrani, vežbanju i razmišljam pozitivno. Zahvalna sam na svoj podršci koju mi pružaju porodica, prijatelji, lekari, ali i obožavatelji”, rekla je glumica.

POSLEDNJE VESTI