Sinovi Celine Dion proslavili rođendan prvi put bez oca

(October 14, 2015) Celine Dion and twin sons Eddy (L) and Nelson, age 4, celebrate the boys’ upcoming fifth birthday with Mickey Mouse at Disneyland park in Anaheim, Calif. on Wed. The Disneyland Resort Diamond Celebration celebrates 60 years of magic now through September 5, 2016. (Scott Brinegar/Disneyland Resort)
(foto: Scott Brinegar/Disneyland Resort)

Blizanci Nelson i Eddy Angélil, sinovi Celine Dion, ovog vikenda su proslavili 6. rođendan, tako da je slavna pevačica provela praktično čitav dan sa njima u Diznilendu.

Kako je ovo prvi rođendan koji slave nakon očeve smrti, Celine se potrudila da neumorno prati u korak svoja dva živahna sina koja su želela da isprobaju sve atrakcije koje najsrećnije mesto na svetu nudi.

Očevici tvrde kako je 48-godišnja zvezda napustila Diznilend u večernjim satima, a da je pre odlaska sve vreme kupovala deci slatkiše, smejala se, trčkarala za njima i mahala ostalim posetiocima koji bi je prepoznali, ne prekidajući zabavu.

“U prvi mah nisam bio siguran da li je to zaista ona”, rekao je jedan od očevidaca. “Bila je obučena sasvim jednostavno. Siva bluza, bele pantalone i starke. Jedva primetan mejkap i nonšalantna punđa. Nije izigravala zvezdu nego je u tom momentu bila majka kao i bilo koja druga. Sve vreme su ih pratili telohranitelji, ali i oni su bili obučeni u regularnu garderobu, tako da bi samo neko ko ih je duže posmatrao shvatio da su tu kako bi priskočili u pomoć ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti.”

Podsetimo, suprug Celine Dion René Angélil preminuo je u januaru ove godine, izgubivši bitku sa kancerom.

Povezane vesti

Back to Top