in , ,

Skandalozno ponašanje Zorice Marković: Priča da je trudna, a opija se u kafani!


Da li se ovako trudnice ponašaju? (foto: Kurir)
Da li se ovako ponašaju trudnice? (foto: Kurir)

Tajnovita trudnoća Zorice Marković glavna je tema u estradnim krugovima, a ako je pevačica zaista u drugom stanju, ono što radi ovih dana potpuno je šokantno, piše Kurir.

Naime, ekipa Kurira pre par večeri zatekla je folkerku u svojoj kafani kako pije i puši, ne mareći za navodnu trudnoću. Gosti su bili šokirani Zoričinim ponašanjem, te su naglas komentarisali da ona uopšte nije istina, već da je sve izmislila zbog marketinga.

Markovićeva je prvo sedela sama za stolom i delovala je veoma umorno. Iako se prethodnih dana žalila na mučninu, nije isključeno da se radi o mamurluku, jer je za stolom bila čaša belog vina i puna paklica cigareta. U jednom trenutku je pozvala konobara da je izmasira, žaleći se na vrtoglavicu. Nakon pola sata stigla je ekipa sa Farme koju je pevačica pozvala na druženje. Svi su joj čestitali, a ona se zagonetno smejala.

Vesela 'trudnica' (foto: Kurir)
Vesela ‘trudnica’ (foto: Kurir)

„Ne znam ni sama da li imate razlog da mi čestitate“, izlanula se Markovićeva i potvrdila sumnje da laže. Tema večeri bila je ko bi mogao da bude budući otac blizanaca koje Zorica navodno nosi. Farmeri su nabrajali imena, ali ni za jednog nisu dobili priznanje od nje.

„To su mi drugari i ne drže mi sveću dok imam seks sa dragim koji je prisutan u mom životu već dvanaest godina“, odgovorila je folkerka prijateljima iz Farme, među kojima su bili Novica ZdravkovićNela BijanićSaša Katančić Radmila Mišić. Oni su celo veče igrali sa pevačicom i nazivali je trudnicom. Zorica se toliko opustila da se na kraju večeri čak i ljubila sa Jelenom Krunić.

Inače, pevačica se osvrnula i na komentare kolega koji su komentarisali njenu trudnoću„Drago mi je što su se oglasile moje kolege…Bitno mi je da znam ko šta misli, s obzirom da je svet u kom živimo jedna velika saptička jama.“