Prati nas

Vesti

Smrt u 22. godini: Predozirala se Kennedyjeva unuka Saoirse Roisin Kennedy-Hill

Saoirse Roisin Kennedy-Hill, unuka Roberta F. Kennedyja, pronađena je jutros mrtva na porodičnom imanju u Kejp Kodu.

Prema nezvaničnim informacijama, dvadesetdvogodišnja devojka umrla je od preterane količine tableta, ali zvaničnih podataka za sada nema.

“Naša srca slomljena su zbog gubitka naše voljene Saoirse,” stoji u zvaničnom saopštenju porodice Kennedy. “Njen život bio je ispunjen nadom, obećanjima i ljubavlju.” 

“Glavni pokretač u njenom životu bila su ljudska prava i osnaživanje žena, zbog čega je uživala u volonterskom radu, ali i nebrojenim projektima za zajednice kojima je gradila škole u Meksiku. Nedostajaće nam,” dodaje se u saopštenju.

Saoirse je ćerka Courtney Kennedy Hill i unuka pokojnog Roberta F. Kennedyja i njegove supruge Ethel, koja živi na imanju u kome je devojka pronađena.

Kada je 2016. godine pohađala akademiju Deerfield, Saorsie je u članku za studentske novine otkrila da se borila sa depresijom i psihičkim bolestima. Takođe je otkrila da je bila žrtva seksualnog nasilja, zbog čega je tokom prve godine pokušala da se ubije.

Pre povratka na studije, išla je na lečenje zbog depresije, a taj osećaj nemira i samoće nije mogla da opiše, navodeći da je malo ljudi znalo sa čime se borila.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top