Snežana Dakić otkrila zašto traži imućne muškarce

A photo posted by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

Poznata voditeljka i urednica Ženske TV, Snežana Dakić otkako se razvela od Vladimira Mikića, sa kojim ima ćerku Lauru, u potrazi je za muškarcem iz snova.

A koje uslove treba da ispunjava njen budući izabranik? “Iskrena da budem, stvarno me dugo nije osvojio nijedan muškarac. Privlači me kada je muškarac moćan, imućan, šarmantan i da bude profesionalno ostvaren, ali pre svega toga mora da mi se dopadne fizički. Pošto sam imućna žena, svakako se neću zabavljati sa nekim ko nije poslovno ostvaren, jer je to nužno da bismo mogli da pariramo jedan drugom”, iskrena je bila Snežana u razgovoru za dnevni list Alo!.

“Meni vrlo retko prilaze muškarci, ne znam da li se plaše ili im se možda ne sviđam. Oni koji se odvaže da priđu, vrlo brzo žele da orkenu priču u tom pravcu da ja njih jurim, umesto da jure oni mene. Ali nije sramota pokazati da ti se neko dopada, ako ti se dopada. Pa kada to izjaviš nekome, nema potrebe da bežiš i da se praviš da ništa nije bilo. U poslednje vreme se upravo muškarci plaše. Prvo se oduševe kako im je u mom društvu, a onda nestanu i žele da ja njih tražim. Nisam žena koja treba da juri za muškarcima”, poručila je Dakićeva.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top