Prati nas

Extra

Snežana Dakić urednica nove televizije, plata će joj biti 300 000 dinara?!

Snezana_Dakic

Snežana dobila poslovnu ponudu (foto: Wikipedia)

Snežana Dakić nedavno je nakon deset godina dobila otkaz na televiziji Pink, gde se emitovala njena emisja Život u trendu. Ipak, izgleda da za voditeljku nema zime.

Sneki je dobila ponudu da bude urednica novog tv kanala, koji pokreće Telekom Srbija, piše Svet. Ideja Telekoma je da se otvori kanal za žensku publiku, gde će se emitovati filmovi, serije, ali i mnogi formati vezani za lepotu, negu, fitnes. Mesto urednice ponuđeno je upravo Dakićevoj, dok će njena zamenica biti Nina Radulović Lečić.

nina lečić

Nina će biti zamenica urednice (foto: wannabemagazine.com)

“Za mesto glavne urednice ponudili su joj platu od 300.000 dinara. Oduševljena je idejom da joj Nina bude zamenica jer veoma poštuje njen rad. Planirano je da TV kanal u početku bude isključivo zabavnog karaktera, a da kasnije razvije i ostale vrste programa, među kojima je informativa. Ona se još dvoumi da li da prihvati ponudu jer nije imala iskustva u informativnim redakcijama, pa ne zna kako bi se tu snašla. Ako pristane, sigurno je da će se na tom kanalu emitovati i njena emisija ‘Život u trendu’, a i Nina će takođe imati autorsku emisiju”, otkrio je izvor.

Snežana i Nina nisu želele da komentarišu ove navode, ali su istakle da će javnost o svemu biti blagovremeno obaveštena.

2 komentara

2 Comments

  1. Koji sam ja meni kralj

    20. 11. 2015. at 18:11

    Ovu Ninu milina je gledati, popravi ti dan i onda ovu motku Dakicku i odmah mi se smrkne.

  2. MTS_FUN

    30. 11. 2015. at 12:45

    Konačno da nastavim da budem u trendu…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top