Snima se turska verzija serije ‘O.C.’

Turska glumačka postvka serije 'O.C.'
Turska glumačka postvka serije ‘O.C.’   Ne snimaju se samo u Srbiji rimejkovi nekada popularnih svetskih serija, to rade i Turci, koji su poslednjih godina preuzeli tron od Latino Amerikanaca, kada su telenovele u pitanju.
Serija The O.C. koja je snimana od 2003. do 2007. godine, po prvi put je adaptirana za drugo govorno područje, i to tursko. Naime, televizijska produkcija Warner Bros. International poslala je scenario za 13 epizoda prve sezone turskoj producentskoj kući, koja je uložila ogromnu svotu novca u tursku verziju nekada popularne tinejdžerske serije. „Danas su standardi za drame jako visoki, tako da smo oduševljeni onim što su uradili sa naši antologijskim TV formatom. Savršeno su uklopili originalnu seriju sa turskim mentalitetom, kulturom i običajima“, izjavio je Andrew Zein, menadžer prodaje Warner Brosa. Podsećanja radi, ova serija iznedrila je sada poznate glumce Benjamin McKenzija, Mischu Barton, Adam Brodyja i Rachel Bilson, koji su tada skrenuli pažnju na sebe.
F.Y./Tracara.com

8 Responses

  1. Ne shvatam zasto ljudi ne snimaju nove serije,imamo toliko toga sada a ideja i maste nigde,nego kopiramo nesto sto je godinama iza nas a kopija nikada nije ni blizu orginalu.

  2. jedva cekam extra je serija a turci dobri glumci, realni a ne kao rasplakani mexikanci :)

  3. Serija je super,ali sigurna sam u to da turci ne mogu da zamene pravu verziju serije kao i sto nasi glumci ne mogu da zamene PORODICU SERANO i PAKOV SVET!!!LOL

  4. Odrastao sam uz The O.C jedva cekam tursku verziju. Obozavao sam da gledam The O.C . Inace glavni glumac je poznat i po seriji Adini Feriha Koydum. ( Sto bi u prevedu znacilo Da la sam joj ime Feriha Koydum ).

  5. Volim turske moderne serije, ne znam što naše televizije češće ne otkupljuju i prikazuju njih. Ovu bih baš pratio.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI