in

Snooki: Želim da zagrlim Keshu!


Iskreno podržala Keshu koja se bori sa bulimijom
Iskreno podržala Keshu koja se bori sa bulimijom

 

Kada se pojavila Snooki, rijaliti zvezda Jersey Shorea, bila je divlja, neobuzdana i poročna. Međutim, u njenom slučaju se potvrdila izreka da majčinstvo menja žene, tako da je po rođenju sina okrenula sasvim novu životnu stranicu.

Samo nekoliko dana nakon što je objavljena informacija da se pop zvezda Kesha bori sa bulimijom, zbog čega je završila na rehabilitaciji, Nicole se oglasila želeći da je podrži.

„Želim da zagrlim Keshu“, rekla je Nicole za Celebuzz. „I ja sam imala te probleme u prošlosti. Aplaudiram joj zato što je smogla snage da se suoči sa problemom i potraži adekvatnu pomoć. Veliki sam fan Keshe i jako me je pogodilo to što sam saznala da je patila i da nije imala vere u sebe. Želim joj sve najbolje u oporavku i iskreno se nadam da će shvatiti koliko je ona jedna divna duša. Volim te, Kesha“

Podsećnja radi, Keshina majka Pebe Sebert u intervju za Celebuzz progovorila je o dugotrajnoj borbi njene ćerke sa konstantnim dijetama i njenoj 30-odnevnoj rehabilitaciji na koju je krenula 3. januara. „Ovo će biti jako teško za nju. Bulimija je deo nje već jako dugo“, rekla je Pebe.

Redakcija Tracara.com