ŠOK: Manda i Soraja pretukle Danijelu Vranić!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Manda i Soraja su postale bliske i redovno zajedno izlaze (foto: Instagram)

Manda Popović je u javnosti postala poznata po tome što voli da fizički nasrće na udvaračice svog bivšeg dečka, albanskog biznismena Ćazima Osmanija, a sada joj se pridružila i starleta Soraja Vučelić.

Tempetramentna Crnogorka se nije libila da usred hotela Maestral preti i fizički napadne pevačicu Anu Nikolić, da bi ubrzo zatim ponovo očitala lekciju Osmanijevoj narednoj devojci. Najnoviji incident se dogodio u jednoj beogradskoj kafani, kada je Manda zajedno sa svojom prijateljicom Sorajom Vučelić išamarala pevačicu Danijelu Vranić.

Danijela Vranić je malo više popila kada se incident dogodio (foto: Facebook)

Njih tri su bile gošće na slavi kod zlatara Nebojše Bojovića, a sve je počelo kada se Mandi i Soraji pridružila Danijela sa svojim dečkom. Slavlje je počelo u Nebojšinom domu, a potom se nastavilo u kafani gde su Popovićeva i Vučelićeva naručivale pesme od Vranićeve. Njih dve su čašćavale pevačicu, a problem je nastao kada je Danijelin dečko svojoj devojci dao sto evra kako bi otpevala Mandi nekoliko pesama.

Inače celo veče, pevačicin dečko se udvarao Mandi, a naručene pesme su bile kap koja prelila čašu. Danijela je tada počela da baca led i razbija čaše, posle čega su je Manda i Soraja zamolile da napusti njihov separe. Pevačica je počela da napada suparnicu, a ona joj je uzvratila šamaranjem i čupanjem kose, u čemu joj je pomogla Soraja. S obzirom da je Danijela bila toliko pijana da nije mogla da hoda, u pomoć je priteklo obezbeđenje koje je pevačicu iznelo do automobila.

Akterke ovog događaja su za srpske medije potvrdile da je došlo do tuče, ali nisu želele da pričaju o detaljima.

Manda je temperamentna devojka, kao i ja, a bila je izuzetno galantna. Ona je pokazala agresiju, a Soraja je bila štit između nas dve“,  izjavila je tajanstvena Vranićeva.

POSLEDNJE VESTI