in ,

Šok transformacija: Darko Lazić sa 70 kilograma manje


Darko Lazić nekada… (foto: Instagram)

Darko Lazić jedan je od retkih koji su priznali da su imali operaciju želuca, kako bi se izborili sa viškom kilograma, a rezultati ovog komplikovanog i opasnog zdravstvenog zahvata sada su vidljivi.

Folk pevač, moglo bi se reći, izgleda kao na početku karijere, a sa izgledom ide i zdravlje, jer je sada svakako zdraviji.

Pevač je uz pomoć intervencije i smanjene ishrane uspeo da izgubi preko 70 kilograma za nekoliko meseci, a na Instagram profilu njegove fan stranice objavljena je fotografija na kojoj folker pozira u ogledalu.

Darko Lazić sada… (foto: Instagram)

Promena mu prija: selfiji i fotografije sada su češće nego ikada, a pohvale fanova su konstantne.

„Gledam i ne verujem kakva transformacija bravo za Darka,“ „Bravo Dare, sve pohvale za izgled,“ Izgledaš kao tinejdžer,“ samo su neki od pozitivnih komentara ispod ove fotografije.

Ne krije dobro raspoloženje… (foto: Instagram)

Lazić je nedavno za portal Nova.rs ispričao na koji način gubi kilograme i kako se hrani.

“Kile same spadaju. Posle operacije nisam mogao da jedem, ali posle nekog vremena sam dobio mogućnost da jedem sve, pa čak i hleb. Međutim, količinski je mnogo manje u odnosu na pre. Sad za ručak pojedem tri krompira i to je sve. Ne mogu ni da pijem mnogo, dve do tri čašice i to je sve”, rekao je pevač.