Šokantne uvrede na ‘Farmi’: Ti si lečeni alkoholičar i rasturačica brakova! (VIDEO)


Vesna i Zorica ( foto: printscreen )
Vesna i Zorica ( foto: printscreen )

Sinoćne nominacije na Farmi izrodile su nove konflikte između pojedinih farmera, a netrpeljivost između Vesne Zmijanac i Zorice Marković koja raste iz dana u dan sinoć je kulminirala

Vesna je prvo nominovala Cucu, a razlozi za to bili su „njeno ponašanje na nivou 9-godišnjeg deteta“, a druga nominacija bila je za Zoricu Marković-Kevu: „Zato što me prosto iritira, nemam ni jedan bitan razlog,“ rekla je kratko pevačica.

Zorica je odmah skočila: „Isti slučaj, ne da me iritiraš nego mi ideš po ganglijama od kako si ušla ovde. Lako je držati ruke na guzici i šetati okolo. Za razliku od tebe ja sam sposobna. Ti si kerov ku*ac. To si ti, lečeni alkos i tako to. Ja nisam rasturačica tuđih brakova za razliku od tebe. Ovde si došla da prodaješ finoću ovoj deci,“ rekla je Zorica i dodala još par teških uvreda „Ja i da sam kamiondžija sa ponosom sam kamiondžija, nisam se nervno lečila i izlazila iz Laze nekoliko puta“.

Iako su svi očekivali burnu Vesninu reakciju, nakon ovoliko teških uvreda, ali je ipak ostala mirna i staložena i zapretila Zorici sudom sledećim rečima: „Eto, to je ponosna žena, majka i supruga. Pre svega mnogo laže što je strašno za jednu ženu u njenim godinama. To ćeš morati da dokazuješ tamo negde“.

Kada joj je pevačica zapretila tužbom, Zorica je nastavila: „Pazi da me ne uplašiš, sva sam se us*ala u gaće od tebe“ ,želeći da dokaže da se ne boji ni Vesne, a ni njenih pretnji sudom.

Pogledajte kako su izgledale nominacije i konflikt između ove dve farmerke (30. minut).

https://www.youtube.com/watch?v=yE5p92kI5jE