in

Šokirala svoje pratioce: Nećete verovati šta je Kylie Jenner postavila na Instagramu


(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Kylie Jenner obožava da svakodnevno postavlja selfije na svom Instagram profilu. Do sada smo imali prilike da je vidimo u najrazličitijim izdanjima, ali novom fotkom je iznenadila sve svoje pratioce.

Svi se verovatno sećamo afere sa usnama malde Kylie. Iako je bilo očigedno da je starleta zatražila pomoć plastičnog hirurga, ona je te navode dugo negirala objašnjavajući da je efekat punijih usta zapravo običan makeup trik. Kada je u maju prošle godine konačno priznla da je ubrizglala filtere, ljudi su počeli da objavljuju razne šaljive fotke na njen račun. Ako ste pomislili da je te fotografije dotiču, prevarili ste se, jer je upravo jednu od njih postavila na svom profilu.

 

fly away my friend

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Fotka na kojoj njene nove usne bukvalno lete dalje od njenog lica već dugo kruži internetom. Rijaliti zvezda je baš ovu fotku odabrala da krasi njen profil. Ono što je najviše šokiralo njene pratioce jeste tekst koji je napisala ispod: „Letite moje drugarice“. Pratioci su zatražili od nje da im objasni šta ta fotografija zapravo predstavlja, i da li to znači da će se vratiti svom prirodnom izgledu, ali Jenner nije bila raspoložena da daje odgovore.